Curs pentru varstele 8-13 ani

Workshop online de programare pentru incepatori

Grupe pentru 8-12 si 13-18 ani. Primii pasi in programare. Primii pasi in Java.

Stiai ca singura industrie care nu a fost influentata negativ de crizele economice este industria IT? Stiai ca oricine poate invata programare? Stiai ca programarea se poate transforma intr-o meserie dar si intr-un hobby?

Inscrie-te la workshopul gratuit de programare pentru incepatori pentru a vedea cat de usor este sa transformi calculatorul, tableta si telefonul in instrumente utile pentru viitorul educational si profesional!

Descriere workshop gratuit

Te poti inscrie la  workshopul potrivit varstei tale si timp de o ora vom lucra impreuna pentru a obtine propriul joc, de data aceasta programat chiar de tine!

8-12 ani – vom folosi programul Scratch pentru a crea un joc digital. Vom invata conceptele de baza in programare, cum sunt bucla, conditia, declansatorii si vom invata sa facem o animatie!

13-18 ani – vom folosi programul Greenfoot pentru a invata despre bazele limbajului Java si vom programa impreuna, folosind elemente vizuale dar si programare in linie de cod, primul nostru proicet in Java, un joc!

Cum se desfasoara workshopul?

Te inscrii gratuit la categoria potrivita de varsta si primesti un email de confirmare.

Cu minim o zi inainte de data workshopului online vei primi datele de acces la clasa online pe mailul folosit la inregistrare, impreuna cu notificare prin sms.
Vei avea nevoie de calculator cu audio si video functional si de conexiune stabila la internet.

Acest curs se preda interactiv, folosind platforma Zoom.

Video

Reviews

5.0

1 rating

5 star
100%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%